Košarkarska sezona za mlade košarkarice selekcij u12 in u14 se je končala. Trenerji so ponosni na napredek, ki so ga deklice dosegle skozi celotno sezono, tako na košarkarskem kot tudi na osebnostnem področju.

Nikola Vračević, trener u12

Na letošnjo generacijo pri selekciji U12, sem izjemno ponosen. Punce so se skozi leto dvigale in naredile velik korak naprej. Niso pa napredovale le v košarkarskem smislu, ampak tudi pri medsebojnih odnosih. Sklenili smo veliko novih spoznanstev in prijateljskih odnosov, tako na tekmah kot turnirjih. Z vsako tekmo smo bili boljši in ob koncu sezone lahko trdim, da so starejše zagotovo dobro pripravljene na naslednjo sezono in nastope v selekciji U14, mlajše pa bodo pri samem vrhu v novi sezoni pri U12. Upam, da bodo redno hodile na treninge in porabile še veliko košarkarskih superg v svojih karierah.

Luka Kalezić, trener u14

Ekipa U14 je bila letos mlada in neizkušena. Za vse je bila to sezona, ko so prvič odigrale tekme praktično vsak teden in dobile toliko minut in odgovornosti. Imeli smo veliko nihanj, a punce moram pohvaliti, da so vztrajale in prihajale redno na treninge. Prav vse so napredovale, kar me veseli. Nekaj lepo odigranih tekem tako v U14 kot tudi v U16 B je spodbuda za naprej. Sezono je popestril tudi turnir v Zadru. Verjamem, da nas vse izkušnje naredijo boljše in da bodo punce letošnje prenesle v naslednjo sezono, si zadale nove cilje in dodatno napredovale.

Sezona 2023/24 je bila za mlade košarkarice uspešna in obenem dobra podlaga za naprej. Z veliko volje, vztrajnosti in košarkarske strasti so dekleta osvojila nova znanja, izkušnje in prijateljstva, ki jih bodo nedvomno odnesla s seboj v naslednjo sezono. Trenerja se ob tej priložnosti zahvaljujeta staršem za podporo in zaupanje skozi celotno sezono. Mladim košarkaricam pa sporočata, naj vztrajajo in si vedno postavljajo nove izzive.

#gremoilirija

.

(Skupno 86 obiskov, današnjih obiskov 1)